Butik- och kontorsstädning i Stockholm

Vi städar små och stora kontorslokaler i Stockholm.

Att avbelasta personalen från att städa på sin arbetsplats eller att bara få känna att få komma till ett ren arbetsplats varje morgon kan vara lika viktigt som sjyssta arbetsvillkor. För en butik är det extra viktigt att städningen håller en hög nivå då kunderna påverkas av hur miljön är inne i butiken.

Vi ser till att ni alltid har ett rent ansikte utåt

Att anlita ett städföretag som sköter kontorsstädning i Stockholm ska innebära att det bara ska flyta på utan att behöva reta sig på slarv och outbildad personal. Vi erbjuder en och samma personal som utför städningen som bär arbetskläder, pratar svenska, använder ergonomiska städredskap samt milda och miljövänliga rengöringsmedel. Ni får en kontaktperson som är kopplat till ert företag och den personen kommer kontinuerligt följa upp och göra kvalitetskontroller.

När ni anlitar oss binder ni inte upp er under en längre tid utan avtalet flyter på löpande med två månaders uppsägningstid. Avtalet inleds med tre månaders nöjd kund garanti vilket innebär att ni har rätt att säga upp oss omedelbart. Vi har även kvalitetsgaranti vilket innebär att vi kostnadsfritt åtgärdar det som ni inte är nöjda med. Men vi städar alltid noggrant så garantin fungerar mest som ett löfte från oss att hålla en hög städkvalité.

Ytterligare tjänster vi utför åt kontor är mattrengöring, möbeltvätt med ånga, golvvård, storstädning och fönsterputsning.

Boka in ett möte med oss redan idag eller begär in offert.

stadning_kontor
Vill du veta mer om våra tjänster?
Kontakta oss för en kostnadsfri offert
Kontakta oss

Sänd oss ett mail så kontaktar vi dig.