Visningsstädning

Är det dags att sälja din bostad? Då är det mycket som kan ordnas inför visningen för att ge bostaden dom bästa förutsättningarna för att locka en köpare och första intrycket är viktigt. Det ska kännas rent och lukta gott samt att detaljerna ska vara på plats som till exempel upp puffade kuddar, dammfria ytor och möbler, skinande rent i toalett och kök och sist och inte minst glasklara fönster.

Här kan du ladda ner vår checklista inför visningsstädningen. Vill du ta bort eller lägga till något så meddela oss vid beställning.

Innan en visningstädning krävs det att bostaden är i någorlunda rent skick annars rekommenderas en (storstädning, länka denna). Är du osäker är du välkommen att kontakta oss.

Visningsstädning Extra

Ett tips från roomstylingspecialisterna är att bostaden ska andas rymd och kännas luftigt. Låt därför bara de allra nödvändigaste – och största – möblerna stå kvar, så som soffa, bord, säng och köksmöbler.

En tjänst som vi du kan kombinera med visningstädningen och du behöver extra hjälp. Det vi gör är att vi hjälper dig Städa bort överflödiga prylar, möbler och personliga saker. Prylar och saker kan vi efter önskemål sortera ner i flyttkartonger som ingår i priset. Har du behov att slänga saker kan tar vi det till sopstationen.

stadning_visning
Vill du veta mer om våra tjänster?
Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök
Kontakta oss

Sänd oss ett mail så kontaktar vi dig.